Skip to main content

🍃☀️Het seizoen van groei en bloei ☀️🍃

🌱De natuur begint tussen de sneeuwbuien door te ontluiken. Na een lange winter waarin zij haar groei stopte en extra voeding had gespaard om deze periode door te komen. Dieren die in winterslaap gingen zorgden voor een extra laagje vet en voorraad.

🌱Wij vrouwen doorlopen een zelfde soort cyclus. Van terug naar binnen gaan in de winter, warm en rijk voedsel, genesteld in koesterende dekentjes op de bank met godinnenthee.

🌱Jij voelt dat nu misschien ook: je staat meer open, komt in beweging, legt de dekentjes, kilo’s en dikke kleding ‘weg’.

Jouw vrouwzijn ontwaakt weer. Je wilt weer zichtbaar worden en beter voor jezelf gaan zorgen.

🌱Ik ervaar deze jaarlijkse cyclus ook in mijn praktijk. De agenda vult zich, gesprekken vullen mijn praktijkruimte. Veel vrouwen schamen zich voor de extra kilo’s, zijn streng en oordelend naar zichzelf. Over hun lichaam. Dat ze niet goed voor zichzelf hebben gezorgd.

🌱Weet je dan juist welkom bij mij. In het besef dat massage je ondersteunt in dit seizoen. Om weer alle elementen in je lichaam in beweging te zetten, de meridianen, de spieren, de circulatie.

🌱Zelf beweeg ik ook mee met deze cyclus van openbloeien, verzorgen, aandacht geven aan mezelf. Ik ging meer bewegen en de aanschaf van een fitbithorloge stimuleert me daarin.

🌱De gratis kilo’s van mijn winterslaap zie en voel ik en bedank ik hartelijk om er vervolgens oordeelloos afscheid van te nemen door mijn voeding weer wat bij te stellen.

🌱Vrijdag is mijn verwendag. Tijd voor mezelf. Kaarsje aan en een muziekje. Nagels lakken. Mijmeren.

🌸🌸🌸 Ik help je graag op weg in dit seizoen vol belofte en bloei. 🌸🌸🌸

Zenssage

“ Een liefdevol leven”

Leave a Reply