Skip to main content

Vier de Liefde – ervaar vreugde en versmelting met elkaar

Verlang jij er ook zo naar om de liefde en jouw sensualiteit, passie en levensenergie weer volop te laten stromen? Want ga jij – net als velen – gehaast door het leven en word je opgeslokt door gezin, werk, sociale verplichtingen? En kom je totaal niet meer toe aan jezelf, laat staan je relatie? Heb je nog af en toe (vluchtige) seks en ben je vergeten hoe heerlijk het was toen je verliefd was en er wél alle aandacht en tijd was voor elkaar? Wil je weer stilstaan bij jezelf en je relatie?

Voel je dan welkom bij Vier de Liefde, een helende dag waarin je de vreugde, liefde en versmelting met elkaar (weer) kunt ervaren. We maken een ontdekkingsreis waarin je (opnieuw) leert te voelen en contact te maken wat er in jou en in je partner leeft. Om de veiligheid te waarborgen werken we in een kleine groep, alleen met je eigen partner en houd je je slip/ondergoed aan.

In de aandachtige verstilling voel je de liefde weer stromen naar elkaar, maar vooral ook naar jezelf. Ook als je relatie nog steeds sprankelt en je gewoon zin hebt om een volle dag de liefde te vieren of je meer wilt verdiepen in elkaar, ben je van harte welkom. Ik help je er tijdens deze helende dag graag bij om volledig in liefde verbonden te zijn met jouw bron.

Wat ga je leren?

Door middel van verschillende oefeningen leer ik je te spelen met het maken van contact en een helende massage te geven. Tijdens deze oefeningen ben je gewoon gekleed. Je leert te vertragen, je open te stellen, (aan)geraakt te worden, te ontvangen, te verwonderen en zachtheid toe te laten naar jezelf en naar elkaar. Van hart tot hart verbinding maken en van daaruit spelen en ervaren: het volop vieren van de liefde!

Tijdens de workshop ga je in de middag een Kashmirische massage geven én ontvangen van je partner. Deze massagevorm is een koesterende, intuïtieve aanraking van het hele lichaam (anders dan de traditionele massage die meer gericht is op behandeling van de spieren). De massage wordt ondersteund door mooie muziek en heerlijke warme olie. Samen met je partner leer je (weer) volop te genieten van de liefde, intimiteit en sensualiteit in de relatie met jezelf en de ander.

Programma

–  Welkom & ontvangst met een heerlijke traktatie;
–  Voorstellen en dag doornemen;
–  Geleide meditatie;
–  Jouw wens van deze dag uitspreken aan je partner (inquiry);
–  Oogverbindingscontact-oefening in stilte;
–  Voorbeeld Kashmirische massage;
–  Vier de Liefde-lunch, die je voor elkaar klaarmaakt;
–  De Kashmirische massage persoon A;
–  Korte pauze met wat lekkers;
–  De Kashmirische massage persoon B;
–  Afsluitingsritueel en afscheidstraktatie Vier De Liefde.

Exclusief en intiem

Vanwege het exclusieve en intieme karakter van deze workshop is er slechts plaats voor minimaal 3 en maximaal 10 stellen. Meld je dus snel aan! ​Aanmelding kan alleen via deze site (reacties via Facebook kunnen niet als officiële deelname worden erkend).
​​Jullie zijn verzekerd van een plekje na aanmelding via de website en een tijdige betaling van de deelnamekosten.

Vier de liefde gaat over liefdevolle intimiteit en sensualiteit, maar niet over seks.
Tijdens de Kashmirische massage heb je gewoon je slip/ondergoed aan en draait het om elkaar liefdevol masseren. Een Kashmirische massage is dus ook niet gericht op het bewust toewerken naar een hoogtepunt, al kan een massage zeker als opwindend ervaren worden. De kunst van een Kashmirische massage is deze levensenergie voluit te leren ervaren en toe te laten, maar daar niets mee te ‘doen’. Alle oefeningen doe je met je eigen partner, er zal geen intieme uitwisseling zijn met anderen.

Data ‘Vier de Liefde ‘-workshop:

Samen een volle dag de Liefde vieren

Jullie zijn welkom vanaf 10.00 uur, om ongeveer 16.30 uur sluiten we de dag af.

Locatie: Steentijd 11 – 4906 LN Oosterhout

Investering:

De kosten voor een hele dag Vier de Liefde voor jou en je partner in groepsverband bedragen 245,- euro incl. lunch, heerlijke hapjes en drankjes. De kosten voor een individuele vip-sessie op maat voor jou en je partner samen bedragen 345 euro (deze kosten worden niet vergoed door je zorgverzekeraar).

Wat neem je mee?

* Per stel twee of drie grote badlakens
* Per persoon een omslagdoek/grote handdoek
* Eventueel een elastiekje voor in je haar
* Vergeet vooral niet ál je liefde(volle aandacht) mee te nemen.

Anita’s missie

“Het is mijn missie om met de workshops die ik bied stellen te helpen de Liefde (weer) te vieren. Dit komt voort uit mijn eigen liefdesverleden; terugkijkend op mijn huwelijk merkte ik dat ik echte verbinding en passie eigenlijk enorm heb gemist. Maar omdat ik dat destijds niet voor mezelf onderkende, kwam ik er niet voor op. Pas naderhand ging ik mezelf openen en steeds meer verdiepen in sensualiteit. Een heerlijke ontdekkingstocht! Ik wens alle stellen toe om in alle openheid samen te zijn en zo steeds te blijven groeien in de verbinding.”