Skip to main content

Als je voor de eerste keer komt hebben we voorafgaand een intakegesprek.

In dit gesprek komen je wensen en verwachtingen ter sprake. Naar aanleiding van dit gesprek, kijken we samen naar wat jij nodig hebt op dít moment, wat ik je kan bieden en welk deel van het lichaam aangeraakt wordt.

Heb je bijvoorbeeld last van pijn aan je hoofd, je rug of je schouders? Of is het tijd om in een druk leven ruimte te maken om jezelf weer eens te voelen? Loop je bijvoorbeeld steeds opnieuw tegen een bepaald thema aan in je leven of huist er een kwetsbaarheid in je die gekoesterd wil worden? Heb je zin in een moment van bezinning en tijd voor jezelf en verlang je naar aandachtige aanraking? Kan je kind niet goed in slaap komen of piekert het veel? Of ben je een vastenkuur aan het doen en kan ik met massage de afvoer van afvalstoffen helpen ondersteunen? Ik pas mijn massagetechnieken aan op wat jij nu nodig hebt.

Massage is een prachtig middel om je bewust te worden van wat er zich in jou afspeelt. Tijdens de sessie voel, kijk en luister ik met mijn handen naar het verhaal wat jouw lichaam jou vertelt. Je brengt zo het levensverhaal, dat geschreven is in jouw lichaam en geest, mee op tafel. Het is de kunst van het luisteren – tenslotte woon jij in dat lichaam, en weet jij als geen ander wat het met zich meedraagt.

Iedere keer als je komt, kijken we met een kort voor- en afsluitingsgesprek hoe je nu in je vel zit. Over het algemeen zijn er tussen de 3 en 8 sessies nodig om weer in contact te komen met je lichaam en met jezelf en om datgene wat je ervaren hebt te integreren in je leven. Sommige klanten komen al jaren om hun proces te ondersteunen en op die manier voeling te houden met zichzelf. Het kan natuurlijk ook heerlijk zijn om éénmalig een massage te ondergaan en simpelweg te genieten!