Skip to main content

Hoe voel jij je eigenlijk in jouw huis? Ben je er graag? Kun je hier echt landen en ontspannen? Past het helemaal bij wie je bent?

Wil je misschien meer overzicht in je huis? Je er nog meer thuis kunnen voelen? Of ben je na een scheiding of wanneer de kinderen uit huis zijn opnieuw aan het zoeken hoe je je woonplek wilt inrichten?

Ik help je heel graag om je huis zo te maken dat je er echt graag bent, omdat het er zo gezellig is. Ik kan je helpen te ontspullen en op te ruimen. Om je huis sfeervoller te maken. Met een inrichting en sfeer die echt bij jóu past.

De afgelopen jaren deed ik dit al regelmatig. Zo hielp ik mannen die na hun scheiding hun nieuwe huis fijn wilden inrichten, al dan niet voor hun samengestelde gezin. Of een transgender die meer vrouwelijkheid in het interieur wenste. En omdat ik zoveel enthousiaste reacties krijg van mensen die ik hielp, heb ik besloten hier meer mee naar buiten te treden.

Ik weet veel van feng shui, de holistisch filosofie over hoe jouw leefomgeving je gevoel en je geluk kan beïnvloeden. De manier waarop je jouw huis inricht heeft volgens deze drieduizend jaar oude Chinese filosofie wel degelijk heel veel invloed op gezondheid, harmonie en geluk. Het komt voor dat we er zo snel aan wennen dat we niet eens beseffen of we in chaos leven of dat ons huis ons bijvoorbeeld met positieve energie vult. Dit is waar feng shui voor bestaat.

Vanuit warmte en liefde help ik je al coachend om sfeer en gezelligheid, maar ook orde en overzicht in je huis te brengen. De ruimtes die we dagelijks bewonen hebben namelijk een grote invloed op onze stemming. Ik lever met mijn kunde graag een bijdrage aan jouw woongenot. Want thuis zijn in je eigen huis is thuiskomen bij jezelf.

Neem gerust contact met me op voor meer informatie.