Skip to main content

“Rondom Anita zit een groot hart. Ze is puur en ze is mooi. Anita weet mij te ontroeren, te raken, te helen. Ik vind het altijd heel fijn als ik naar haar toe mag. Zij voelt mij feilloos aan door te luisteren en te masseren. Haar handen weten de weg op mijn lichaam. Door haar aanrakingen haalt zij de pijn en verdriet bij mij weg. Ze maakt me sterk. Ik ben heel dankbaar dat ze in mijn leven is gekomen.”

Elly

——

“Ik kan zó uitkijken naar op de massagetafel te gaan liggen bij Anita. De wereld even vergeten en te ontspannen onder haar professionele handen. Door de rustgevende muziek op de achtergrond,  de stilte én de woorden die tot nadenken aanzetten, kom ik in 60 minuten weer totaal  ontspannen “terug op aarde.

Een aanrader!”

Yolande

——

“Ik loop al jaren te stoeien met mijn rug. Ik heb hier veel last van i.v.m. mijn werk en al veel Fysio sessies gehad. Helaas kwam het elke keer weer terug. Totdat ik preventief naar Anita ging om mijn rug te laten masseren. Sindsdien gaat het vele malen beter met mijn rug en heb ik al jaren geen bezoek meer gebracht aan de Fysio. Buiten de kwaliteit die je krijgt bij Anita is het ook een ontzettend aardige en lieve vrouw en voelt het als een soort van thuiskomen. Je bent 100% op je gemak en je kunt er ook nog een lekker babbeltje mee maken.

Een topper die ik iedereen kan aanbevelen!”

Joep

——

“Ik heb jaren samengewerkt met Anita onder 1 dak en heb haar ervaren als warme, hartelijke en krachtige persoonlijkheid. Zij heeft kennis van zaken en een schat aan ervaring die ze combineert om iedereen persoonlijk te benaderen en een individuele behandeling op te starten. Ik heb er alle vertrouwen in dat zij er iets moois van gaat maken op haar nieuwe stek”!

Met vriendelijke groet,
Vanessa Roest  – Master oncologie fysiotherapeut, Oedeemfysiotherapeut, Fysiotherapeuten

——–

“Ik heb Anita Bon in onze praktijk ervaren als fijne, loyale, warme collega. Haar holistische massage heeft ook een aantal van mijn cliënten ( met neurologische problemen) helpen ontspannen en hun kwaliteit van leven verbeterd. Anita is betrokken, empathisch en geeft de cliënt een”thuis” gevoel. Prettig om mee samen te werken”.
Met vriendelijke groeten,

Maarten Kok – Geriatriefysiotherapeut, Team zorg kwetsbare ouderen Oosterhout, Neurorevalidatieteam fysiotherapie, Regiocoördinator ParkinsonNet Breda

——-

“Inmiddels zal het een jaar of 7 geleden zijn dat ik voor de eerste keer binnenkwam in de holistische massagepraktijk van Anita. Over die holistische aanpak, het samenbrengen van lichaam en geest tot een eenheid, had ik van tevoren op haar Zenssage website al gelezen en op de een of andere manier wist ik intuïtief dat ik bij Anita op het goede adres was….ik zat emotioneel helemaal vast, ik kon helemaal niet meer bij mijn gevoel komen en het was alsof ik uit twee delen bestond, mijn hoofd en mijn lijf.

Ik vond het in het begin heel spannend om de massage aan te gaan, want ik was bang dat ik zou kunnen gaan huilen, en daar had ik al van jongs af aan een oordeel op. Maar Anita voelde mij perfect aan en slaagde erin om mijn angst weg te nemen, zodat ik mijzelf durfde over te geven aan mijn diepere gevoelens, die ik al sinds mijn vroege jeugd nooit ruimte heb kunnen en durven geven. Ik heb mijn gevoel altijd ontkend en in de tijd dat ik opgroeide tot volwassenheid was het thema transgender zijn – net als homosexueel zijn – nog overwegend taboe, er werd niet over gesproken.

Op dit moment, terugkijkend op een aantal jaren massagetherapie van Anita en begeleiding vanuit Transvisie in Amsterdam, ben ik Anita nog steeds oneindig dankbaar voor haar steun en liefdevolle begeleiding in mijn proces. Ik kan dus aan iedereen die het gevoel heeft ‘in de knoop’ te zitten of worstelt met zelfacceptatie of met zijn of haar diepere gevoelens – met name ook mensen die behoren tot de LHBT gemeenschap – de behandelingen van Anita Bon in haar praktijk Zenssage van harte aanbevelen!!”

Groetjes, Frederique

——

“Een aantal jaren geleden ben ik bij Anita terecht gekomen voor mijn eerste massage.Ik zat in een moeilijke periode na het overlijden van mijn vader en alles zat vast. Ik kon meteen bij haar terecht, vond een luisterend oor en helende handen. Nog steeds ga ik iedere 4 tot 6 weken voor een massage naar Zenssage. Ik kijk ernaar uit, want mijn hele lijf wordt weer lekker losgemaakt. En zo kan ik er weer tegenaan.”

Groetjes, Rianne

——

“Anita heeft de magische touch. Niet alleen in haar handen maar ook door jou echt te zien en horen. Ze luistert maar jou en je lichaam en voelt zo hoe ze het beste kan masseren. Daarmee geeft ze je geborgenheid, vertrouwen en voel je de liefde stromen. Het is niet zomaar een massage het werkt helend en verhelderend.”

Dikke kus!
Kim

——

“Ik ben 21 en man, dus wel het tegenovergestelde van het stereotype ‘ik ga naar de massage’. Maar ik kan het iedereen ten zeerste aanraden! Veel van mijn rugklachten door sport en slechte houding verdwijnen wanneer ik ben geweest!

Tot vanmiddag!”

Maarten

——

“Een aantal maanden geleden stapte ik voor het eerst de praktijk van Anita binnen. Een jonge mama die sinds de geboorte van mijn dochter ook álleen maar mama was. Geen tijd meer voor mijzelf genomen maar wel op volle koers meedraaien in het dagelijkse en bedrijfsleven, op een gegeven moment verlies je jezelf. Anita heeft mij op een professionele manier geholpen met ook mezelf weer te zien, dat ik naast mama ook mijzelf ben en dat “me-time” belangrijk is.”

Lichelle

——

“Met heel veel liefde en aandacht ontvang ik iedere keer op het juiste moment een heerlijke diepgaande massage van Anita. Bij iedere aanraking word ik meer bewust van mijn lichaam en geven me nieuwe inzichten om met meer liefde in mijn lichaam aanwezig te zjjn. Ze geeft me meer kracht en vertrouwen in wie ik ben en wat ik op dat moment nodig heb. Dank je wel voor wie jij bent!

Tot de volgende keer!” ❤️ ✨
Esther

——

“Hallo,

Hoe lang kom ik al bij Anita……volgens mij een jaar of  3 – 4. Na een herniaoperatie bij Anita terechtgekomen om mijn rug soepel te houden. Diverse locaties heb ik meegemaakt, nu dus in de Boedingen. Ik ben super tevreden over haar werkwijze. Iedere maand krijg ik een andere, volledige massage en kan ik weer heerlijk bewegen.

Vaak geeft ze na de massage een “boodschap” mee…ga bij jezelf na wat je van de dag verwacht en wat kan jijzelf eraan doen om dit positief in te vullen. Ik kan Anita bij iedereen aanraden, gewoon voor een uurtje voor jezelf of ter preventie voor een eventuele zwakke plek.”

Marijke

——-

*ERVARING WORKSHOP VIER DE LIEFDE*

“Een kado aan jezelf en aan elkaar. Zo kun je een dag “vier de liefde”, gerust omschrijven. Anita en assistent Henk stellen je meteen op je gemak. De oefeningen zijn verrassend en leuk. Het voelt meteen fijn om zo intens samen te zijn. Je leert elkaar weer een beetje opnieuw kennen. De lunch is een feestje op zich. Het massage gedeelte voelt niet ongemakkelijk: je houdt sowieso je slip aan. Als je nog nooit gemasseerd hebt is dat geen enkel probleem: Anita en Henk geven tips waar nodig.De gezamenlijke afsluiting brengt je weer terug in de juiste sfeer om veilig naar huis te gaan.

De begeleiders zijn warm, invoelend en laten ieder in haar/zijn waarde. Vooral als je druk bent zijn de zgn hartjesdagen een aanrader. Een hele dag/middag/avond voor elkaar! In deze (Corona) tijd plannen we ze niet, maar ontstaan ze vanzelf”.

Frans en Tonneke

——-

*ERVARING WORKSHOP VIER DE LIEFDE*

“Wij waren in onze relatie na jaren bij elkaar te zijn onze passie voor elkaar kwijt geraakt. Tenminste zo voelde het voor ons. We hielden nog wel veel van elkaar maar het voelde alsof de passie en oprechte aandacht voor elkaar verdwenen was. We zijn samen opzoek gegaan naar een workshop die we samen wilde doen met de hoop om de aandacht voor elkaar weer terug te krijgen. We zijn uitgekomen op de workshop “ vier de liefde” van Anita. Bij het lezen ven de beschrijving werden we beide enthousiast en hebben ons opgegeven.

De workshop heeft ons gebracht waar we op hoopte en meer. In een mooie intense dag leerde Anita ons weer oprechte en liefdevolle aandacht voor elkaar te hebben middels mooie oefeningen en massages die we met en op elkaar moesten oefenen. Sindsdien is de aandacht en liefde voor elkaar weer volop terug en als deze even weg dreigt te zakken door de waan van de dag passen we de oefeningen die we geleerd hebben toe om weer terug bij onszelf en elkaar te komen. Wij willen deze workshop aan alle stellen aanbevelen”.

Hester en Henk

——–

“In een stressvolle periode ben ik voor ontspanningsmassage bij Anita terecht gekomen. De stress is verdwenen, maar ik ben bij Anita gebleven. Voor preventie van sportblessures en rugklachten: ik kan het iedereen aanraden.
Kundig masseert ze je spieren en maakt ze ze los. Anita luistert hierbij goed naar je klachten en ervaring.

Zij is prettig in de omgang, heeft een luisterend oor en past zichzelf en de warme, muzikale ambiance aan op jou. Zwijgen mag, praten ook.
Zoek je ontspanningsmassage of wil je klachten voorkomen, ga naar Anita. een fijne masseur die goed voor je lichaam zorgt”.

Nils

——–

“Een behandeling bij Anita is als een warm bad. Haar liefdevolle aanraking werkt diep door, verzacht je spieren en laat spanningen oplossen. Haar integere benadering, luisterend oor en rustige uitstraling versterken deze beleving. Het voelt veilig en vertrouwd gedurende de hele behandeling waarbij alles er mag zijn. Je verdriet en blijdschap alles krijgt de aandacht die het verdient. Het is een echt cadeautje voor jezelf” !

Monique

———

“Anita zorgt met haar massage voor opperste ontspanning. Bij binnenkomst weet ze direct al een ontspannen en ongedwongen sfeer te creëren. Ze luistert goed naar de cliënt en weet op een prettige wijze in te spelen om de behoeften. Na de massage ga ik altijd volledig relaxt en met nieuwe energie de deur weer uit. Een regelmatig bezoek behoort voor mij inmiddels tot de vaste afspraken in mijn agenda.”

Ed

——-

Mijn zoon van 9 jaar komt sinds enige tijd bij Anita voor  therapeutische massages. Vanaf het eerste moment had hij een connectie met haar. Anita gaf hem het gevoel dat het veilig was. Hij vindt de massage heerlijk relaxed en geniet van de warme bank en de warme olie.
Wat het extra fijn voor hem maakt is dat de massage geen keer hetzelfde is. Voor, tijdens en na de massage kan hij zijn verhaal kwijt op een ongedwongen manier, het hoeft niet – het mag wel. De momenten bij Anita geven hem de ruimte voor rust in zijn lijf en zijn hoofd. Hij kijkt er elke keer weer naar uit en wij ook.

Het zijn bijzondere momenten waarbij wij als ouders de ene keer wel en de andere keer niet aanwezig zijn, maar die altijd weer zorgen voor een ontspannen kind dat met een goed gevoel van de bank stapt.

Jolanda