Skip to main content

Om de kwaliteit in mijn massagepraktijk op hoog niveau te houden, ben ik bij de VBAG aangesloten. Bijkomend voordeel voor mijn klanten is dat mijn massagetherapie veelal in een aanvullend verzekeringspakket vergoed wordt, ook zonder verwijzing van de huisarts. Mocht je hier meer informatie over willen, dan geef ik je die graag.

​Bij mijn lidmaatschap van de VBAG is de verklaring van goed gedrag van het VOG ingesloten.

Bij een klacht over een behandeling wordt eerst getracht dit met u te bespreken.
Ook is het mogelijk een onafhankelijke klachtenfunctionaris in te schakelen. Deze kan ondersteuning bieden bij formulering van de klacht of bij onvrede en helpt bij het zoeken naar oplossingen. De therapeut heeft het recht om hiervan op de hoogte gesteld te worden. De praktijk is hiervoor aangesloten bij TCZ.

Daarnaast is de praktijk aangesloten bij een door de overheid erkende geschilleninstantie, Stichting Zorggeschil, en valt onder de onafhankelijke tuchtrechtspraak van de RBCZ.

Voor meer informatie kijk je op de website van mijn beroepsvereniging VBAG: https://vbag.nl/consument/klachten-en-geschillen/ waar de praktijk bij is aangesloten. De praktijk staat geregistreerd bij het AGB register van Vektis.

BTW nummer: NL001676791B20
KVK nummer: 20118576