Skip to main content

Iedereen die wel eens een massage heeft ondergaan, weet hoe heerlijk dit voor het lichaam kan zijn. Naast de ontspanning die dit oproept, werk ik liefst ook op een dieper niveau. In mijn holistische aanpak werk ik met jou als een totaal van lichaam én geest, waarbij je ‘de geest’ kunt zien als het samenspel tussen jouw gedachten, ervaringen en emoties.

De lichamelijke en geestelijke gebieden zijn namelijk onlosmakelijk verbonden met elkaar en vormen als het ware een balans. Als op het ene niveau iets gebeurt, heeft dat direct effect op het andere: als iets uit balans is, dan geeft het lichaam een signaal af in de vorm van een symptoom of een klacht. Het blijkt dat tijdens een massage dus niet alleen je lichaam, maar ook andere delen van jou als mens worden ‘aangeraakt’. Dit helpt jou in je proces van bewustwording, verwerking en heling. 

Met masseren kan ik je fysieke klachten flink verlichten en tegelijkertijd kan het je helpen zicht te krijgen op de onderliggende oorzaak. En hoewel dit samen met mij als therapeut gebeurt, draag jij het antwoord bij je. Ik zorg in de zoektocht naar jouw antwoorden voor een veilige, warme en liefdevolle sfeer. Vol empathie geef ik je de aandacht en tijd die jij nodig hebt.