Skip to main content

Levenskunst-Huiskamer avonden

Ik wil 1x in de maand op maandagavond mijn huiskamer openstellen voor levens genietende mensen, om daar voor een warme gastvrije, liefdevolle plek te creëren. Waar wij max met 8 personen samen komen.

Een plek waarin we elkaar kunnen ontmoeten, ondersteunen, helpen, een luisterend oor voor elkaar zijn, waar zeker ook gelachen wordt, waar je je veilig voelt, waar je je verhaal kan delen in alle vertrouwen met elkaar. Van tevoren zal ik onderzoeken waar de behoefte ligt als thema van die avond.

Zenssage wil een ontmoetingsplek zijn voor mensen die breed geïnteresseerd zijn, in persoonlijke ontwikkeling, die bezig zijn met bewustwording, spirituele groei. Kortom levenskunst met elkaar delen, zonder te oordelen. En alles wat we bespreken blijft uiteraard binnen de groep. Deze huiskamer avonden zijn ontstaan uit gesprekken die ik voerde met mensen nu 1 op 1 en bemerk dat er belangtelling voor is.

Puur en eerlijke gesprekken van uit het hart, dat heel breed georiënteerd kan zijn, maar alleen luisteren is natuurlijk ook prima je bent niets verplicht. Voel je fijn bij mij. Waar het mij omgaat is dat je een open houding hebt en proeft dat deze avonden je zintuigen prikkelen.

Ik zal de avond leiden en zorgen voor koffie, thee en wat lekkers uiteraard. Dit tegen een kleine vergoeding.

De avond begint om 19.30 inloop 19.15 uur en zal eindigen rond 22.00 uur. Kosten 10 euro per keer vooraf te betalen mag ook per tikkie of overboeking.

Ik zal een whatsapp groep aan maken (anoniem) en steeds datum en thema in vermeden waarin je je op kan geven om er bij aanwezig te zijn. Maar max 8 per maandagavond.

Voel je het kriebelen en heb je interesse om met mooie mensen vrijblijvend 1x per maand samen te komen meld je dan aan. Beschrijf kort waarom je interesse hebt, zodat ik een mooie groep gelijkgestemden kan samenstellen. En laat je naam en telefoonnummer achter zodat ik contact met je op kan nemen.

Sinds 1 maart 2023 ben ik facilitator van de attitudinal Healinggroep en werk dan ook volgens de richtlijnen en principes van de Attitudinal Healing. https://ap.lc/SAUWs