Skip to main content

De afgelopen jaren heb ik zelf honderden cliënten mogen begeleiden in mijn praktijk. Dit doe ik niet altijd alleen!

Ik heb een heel team aan experts, zoals: fysiotherapeuten, Hormoon deskundigen, gewicht experts, homeopaten, Lyme deskundigen, psychotherapeut, Do-in Yoga docent en diëtisten om mij heen waar ik regelmatig mee overleg.

Hier onder benoem ik een aantal contactpersonen waar ik mee samen werk en die ik van harte aanbeveel. Je kunt via de link zelf contact met ze opnemen. Je kan vermelden dat je ook bij mij onder behandeling bent of bent geweest.

Francisca van den Berg – Hormoondeskundigen en gewicht expert
www.franciscavandenberg.nl

Gerry Hasselaar – Homeopaat Lyme deskundigen
www.lymeherstel.nl

Patricia Lie – psychotherapeut en do-in Yoga
www.ledauphine.nl

Vanessa Roest – Master oncologie fysiotherapeut, Oedeemfysiotherapeut, Fysiotherapeuten
https://www.fhcdebeemd.nl/

Maarten Kok – Geriatriefysiotherapeut, Team zorg kwetsbare ouderen Oosterhout, Neurorevalidatieteam fysiotherapie, Regiocoördinator ParkinsonNet Breda
https://www.fhcdebeemd.nl/