Skip to main content

Mijn naam is Anita Bon. Rond 2000 ben ik gaan masseren en er ging een wereld voor mij open, zo verbaasd was ik over de magische zeggingskracht van handen. Ik besloot van massage mijn beroep te maken en koos voor een vierjarige HBO-studie bij Holos, de Academie voor Massagetherapie in Utrecht. Sinds januari 2005 werk ik met veel plezier in mijn praktijk.

Ik ervaar het steeds weer als bijzonder om mensen te mogen aanraken en ze vanuit mijn passie en met liefdevolle aanraking kennis te laten maken met de taal van hun lichaam. Mijn handen worden door mijn cliënten als helend ervaren en ik vind het bijzonder dat ze altijd vanzelf lijken te bewegen naar de plaatsen die het nodig hebben. Zowel vrouwen als kinderen voelen zich snel op hun gemak en veilig bij mij. Klanten ervaren me als open, spontaan en warm.

Naast massagetherapeut ben ik inmiddels ook sensualiteitscoach en help ik vrouwen graag in het ontmoeten en voelen van de rijkdom van hun hele vrouwelijke zelf – met al die zachte, kwetsbare en krachtige kanten. Een cadeau voor jezelf en tegelijk ook voor mensen om je heen, die zullen meegenieten als je als vrouw weer je sensualiteit en daarmee je essentie gaat leven.

Het is mijn missie om met de workshops die ik bied stellen te helpen de Liefde (weer) te vieren. Door even stil te staan bij hun relatie en intieme contact. Het is zo mooi om de krachtige levensenergie die in ieder van ons zit ten volle te leven. Om sensualiteit en passie weer te laten stromen in het intieme contact met jezelf en je partner. We hebben het allemaal in ons om een onuitputtelijke bron van pure liefde te zijn. En in de aandachtige verstilling tijdens de workshop voel je de liefde weer stromen naar elkaar, maar vooral ook naar jezelf.

Deze missie komt voort uit mijn eigen liefdesverleden; terugkijkend op mijn huwelijk merkte ik dat ik echte verbinding en passie eigenlijk enorm heb gemist. Maar omdat ik dat destijds niet voor mezelf onderkende, kwam ik er niet voor op. Pas naderhand ging ik mezelf openen en steeds meer verdiepen in sensualiteit. Een heerlijke ontdekkingstocht! Ik wens alle stellen toe om in alle openheid samen te zijn en zo steeds te blijven groeien in de verbinding.