Skip to main content

Verhalen van hoop, steun en enorm veel liefde

Zit je leven in zwaar weer en heb je allerlei tegenvallers? Verlang je naar meer vertrouwen, innerlijke rust en liefde, ook voor jezelf? Als spreker bied ik je in mijn lezingen graag verhalen van hoop en vertrouwen. In mijn leven heb ik pittige periodes gekend, die met mijn positiviteit goed ben doorgekomen. Door steeds weer vertrouwen te houden in een goede afloop bleef ik overeind in alle hectiek en heftigheid. Met liefde deel ik mijn levenservaring met je, omdat ik hoop dat ook jij je sterk kunt blijven voelen in moeilijker tijden.

Tijdens mijn lezingen neem ik je mee op reis door een stukje van mijn leven, waarin ik verschillende moeilijke situaties heb beleefd: een scheiding, mijn vaders dementie, verlies van mijn dierbaarste vriendin, de verslaving en zelfmoordpoging van mijn zoon… Het was een intense tijd vol verdriet, onzekerheid en angst. Maar wonderlijk genoeg voelde ik toch steeds weer hoop en vertrouwen. Ik merkte bijvoorbeeld dat de wet van aantrekking en de kracht van positief denken en positief zíjn echt werken. Want ik voelde me zo gesteund en alles kwam ook daadwerkelijk goed!

Maar hoe ben ik positief gebleven? En hoe kan het dat ik vertrouwen hield? Hoe ervoer ik dan steun? Graag deel ik hoe ik hiermee omging en zo hoop ik dat ook jij deze waardevolle levenslessen kan toepassen in jouw leven.

Eerder deelde ik deze hoopvolle informatie onder andere op het Happy Life-festival. En ook bij HIC GGZ geef ik, als ervaringsdeskundige, wekelijks informatie-avonden aan familieleden van mensen die met spoed zijn opgenomen. Daarnaast deel ik mijn ervaringen regelmatig met GGZ-verpleegkundigen, artsen en psychiaters.

Wil je meer informatie over mijn lezingen? Stuur me dan een bericht via info@zenssage.nl