Vierhanden massage | In deze sessie sta jij als vrouw centraal. Ik masseer jou samen met jouw partner.

Een massage om heerlijk van te genieten. Jij staat in het middelpunt. Ik leer jouw partner om jou met passie en volle aandacht aan te raken en te laten genieten. 4 handen die tegelijkertijd over jouw lichaam glijden. Natuurlijk in een fijne, veilige warme setting met mooie muziek. Waardoor jij je helemaal mag overgeven en ontspannen mag genieten. Bij een 4 handen massage heeft je hoofd het nakijken. De aanraking is zo intens, dat je moeilijk elke beweging kan volgen met je gedachten. De ultieme oefening in overgave en vertrouwen.

Ik neem jouw partner mee in de beweging hij heeft geen ervaring nodig. We masseren in stilte eerst de achterkant en daarna de voorkant van je lichaam. Na de massage dekken we je toe en laten we je even alleen liggen om na te voelen en te genieten. In de tussen tijd zetten wij thee, en wat lekkers op tafel.

Dus voor de echte controlefreaks onder ons? Laat je onder dompelen in het’’ rijk van voelen’’.

Van tevoren hebben we natuurlijk eerst een kort voor gesprekje waarin ik alles uitleg. En hoewel het een zintuiglijk genot kan zijn en ook opwinding kan geven is het geen erotische massage. En blijft de slip aan.

Het is een sessie voor de man die zijn vrouw op handen wil dragen, die zijn vrouw graag de ruimte wil geven om volop te genieten, En een sessie voor de vrouw die deze uitdaging aan durft te gaan en je levensenergie weer heerlijk van tintelt en stroomt……

Heb je geen partner, dan kun je er ook voor kiezen deze massage te ondergaan door mij en mijn vrouwelijke collega.

We sluiten af zoals ik schreef met een kopje thee en wat lekkers.

Locatie:
Steentijd 11 – 4906 LN Oosterhout

investering:
totaal  2 uur
kosten 150 euro incl.