Skip to main content

De veranderingen die ik zelf doorgemaakt heb, hebben mij dichter bij mezelf gebracht. Dichter bij wie ik echt ben. Een metamorfose van een vrouw die vooral voelde wat een ander nodig had, naar een vrouw die haar eigen verlangens ook heeft en mag leven.

Die haar hart durft te volgen.
En een missie heeft om vrouwen te helpen haar eigenheid, kernwaarde, sensualiteit en levens energie weer volop te laten stromen en vieren. en te ontwaken in haar unieke vrouw zijn wie zij is.

Binnen in mij zat een verwonde vrouw. Een vrouw die zichzelf uitschakelde om veilig te zijn, die problemen probeerde te voorkomen en haar krachten inzette buiten zichzelf om vooral harmonie te bewaren. Alles ten kosten van zich zelf. En het vreemde is, ik was zo gewend aan deze “ vrouw” dat ik even vergeten was wie ik werkelijk ben.

Je als vrouw bevrijden van oude ( kind) pijn stukken en het aan durven kijken, het niet weer weg te duwen, haar kernwaarde duidelijk te krijgen, is het mooiste kado wat je jezelf kan geven. Hoe gek dat ook klinkt.
Daarop kan je zien en voelen wie je werkelijk bent het is een bevrijding.

Zij ( je vrouw zijn) is het mooiste wat je hebt, je vuurtje, zij is wie je bent. Zeker ook de sensuele vrouw in jou.

Lukt het mij nu iedere dag?
“ nee” het zal een pad zijn van vallen en opstaan. De ene dag beter als de andere. Na een rustige periode duikt er vast weer een emotie van bv onzekerheid of b.v. afgewezen voelen op. Maar ik ben me er nu van bewust. Het mag er even zijn.

Mijn missie is om andere vrouwen hun levenslust en energie in hunzelf weer te laten ontwaken. de liefde met jezelf weer aan te gaan. Hoe doe je dat?
Door te kijken wat zijn bv jouw kernwaarde? Waar verlang jij ten diepste naar? 100% leren houden van al jou facetten van je mens zijn.
De aantrekkingskracht! Hoe werk ik daar mee? En je sensualiteit in jouw weer als vrouw ten volle te leven met al haar zintuigen.
Ik neem je graag mee op deze innerlijke reis als levenskunstenaar van jouw prachtige leven.
Ga je met mij mee?
Ik heb een 1 op 1 traject ontwikkelt,
Speciaal voor vrouwen die net als ik van hun levens(lust) willen genieten.

De eerste personen hebben zich al aan gemeld en ga ik als afsluiting van dit 1 op 1 traject, eind nov. hun in hun volle vrouw zijn op de foto laten zetten door een top fotograaf nicki….en wat een gave lokatie heeft zij gevonden.

Kom ook uit je comfort zone en geniet straal en leef bewust.

Vier je vrouw zijn ten top.

En laat je vast leggen, we zorgen ook als je dat fijn vind voor een visagisten die je haar en make-up doet en ik zal je zeker ondersteunen als dat nodig is in jouw proces ook op die dag.
Hoe gaaf is dat om na afloop van dit traject jezelf als stralende sensuele mooie vrouw vast te laten leggen om daar geregeld naar te kijken als hij in je woon kamer hangt.

ik heb er zin in.
Meer willen weten bel me gerust voor een intake gesprek en kijken we samen of het ook wat voor jouw is.

💋je weer van mij

Leave a Reply