Skip to main content

🌸′’Laat de mensen los die niet bereid zijn om van je te houden”

🌸Dit is het moeilijkste dat je in je leven zult moeten doen en het zal ook het belangrijkste zijn.

Stop met het voeren van moeilijke gesprekken met mensen die geen verandering willen.

🌸Kom niet meer opdagen voor mensen die geen interesse hebben in jouw aanwezigheid.

Ik weet dat het instinctief is om er alles aan te doen om de waardering van de mensen om je heen te verdienen, maar het is een boost die steelt je tijd, energie, mentale en fysieke gezondheid.

🌸Wanneer je begint te vechten voor een leven met vreugde, interesse en toewijding, zal niet iedereen klaar zijn om je op deze plek te volgen.

Dit betekent niet dat jij moet veranderen wat jij bent, het betekent dat je de mensen moet loslaten die er niet klaar voor zijn om jou te vergezellen.

🌸Als jij wordt uitgesloten, beledigd, vergeten of genegeerd door de mensen aan wie jij jouw tijd geeft, bewijs je jezelf geen plezier door jouw energie en jouw leven te blijven aanbieden.

De waarheid is dat jij niet voor iedereen er bent en niet iedereen er voor jou is.

🌸Dat is wat het zo speciaal maakt als je mensen ontmoet die liefde beantwoorden.

Je zult dan weten hoe kostbaar jij bent.

🌸Hoe meer tijd jij besteedt aan het proberen om van jou te laten houden door iemand die dat niet kan, hoe meer tijd jij verspilt door jezelf de mogelijkheid van deze connectie met iemand anders te ontnemen.

🌸Er zijn miljarden mensen op deze planeet en velen van hen zullen je ontmoeten op jouw niveau van interesse en toewijding.

🌸Hoe meer jij betrokken blijft bij mensen die jou als een kussen, een tweede optie of therapeut voor emotionele healing gebruiken, hoe langer jij wegblijft van de gemeenschap die jij wilt.

🌸Misschien als jij niet meer komt opdagen, ben je niet meer welkom.

Misschien als jij stopt met proberen, eindigt de relatie. Misschien als jij stopt met appen blijft je telefoon wekenlang stil.

Dat betekent niet dat jij de relatie hebt verpest, het betekent dat het enige dat het tegenhield de energie was die alleen jij gaf om het te behouden.

Dit is geen liefde, het is gehechtheid.

Het wil degenen een kans geven die het niet verdienen.

Jij verdient zoveel, er zijn mensen die niet in jouw leven zouden moeten zijn.

🌸Het meest waardevolle dat jij in jouw leven hebt, is jouw tijd en energie, en beide zijn beperkt.

Als jij jouw tijd en energie geeft, zal het jouw bestaan ​​bepalen.

🌸Wanneer jij je dit realiseert, dan begin je te begrijpen waarom je zo angstig bent als je tijd doorbrengt met mensen, in activiteiten, plaatsen of situaties die niet bij jou passen en niet bij jou in de buurt mogen zijn, je energie wordt gestolen.

🌸Je zult je gaan realiseren dat het belangrijkste dat jij voor jezelf en voor iedereen om jou heen kunt doen, is om jouw energie feller te beschermen dan wat dan ook.

Maak van jouw leven een veilige haven, waarin alleen ”verenigbare” mensen zijn toegestaan.

🌸Jij bent niet verantwoordelijk voor het redden van iemand.

Jij bent niet verantwoordelijk voor het overtuigen van hen om te verbeteren.

Het is niet jouw werk om voor mensen te bestaan ​​en je leven aan hen te geven! Als jij je slecht voelt, als jij je gedwongen voelt, zul jijzelf de wortel van al jouw problemen zijn, uit angst dat ze de gunsten die jij hebt verleend niet zullen teruggeven.

Het is jouw enige verplichting om te beseffen dat jij de liefde van jouw bestemming bent en de liefde te accepteren die jij verdient.

🌸Beslis dat jij echte vriendschap, toewijding, echte en volledige liefde verdient met gezonde en welvarende mensen.

Wacht dan af en merk hoeveel alles begint te veranderen.

Verspil geen tijd met mensen die het niet waard zijn. Verandering geeft jou de liefde, het aanzien, het geluk en de bescherming die jij verdient.”

~ Anthony Hopkins

🌸Heb een liefdevol leven🌸

Anita Bon

Leave a Reply