Skip to main content

🌸Is het je weleens opgevallen dat, als je een goed humeur hebt, alles mee lijkt te zitten? Het lijkt allemaal vanzelf te gaan en er gebeuren alleen maar leuke dingen met en om je heen.

🌸Als je een stapje terug doet en kijkt naar hoe jij je voelt op dit soort dagen merk je dat je positief en vol zelfvertrouwen de dag in bent gestapt, klopt hé.

🌸Maar als je ‘s ochtends je bed uit struikelt en later bv je juderange omgooit, verwacht je eigenlijk al direct het derde ‘ongelukje.’ Je gaat voorzichtiger verder de dag in bang dat het weer zo een dag wordt. En zend je eigenlijk al een andere frequentie uit wat je ook dan verder aantrekt.

🌸Kijk is naar hoe jij je voelt smorgens of door de dag heen, merk je dat je negatief en haast dan wantrouwend de dag doorgaat? Bang voor……draai je gedachten dan om.

🌸Je zult zien dat positiviteit een superpower is. Probeer het volgende eens, als je morgens bij het ontbijt je juderange omgooit, maak er dan meteen iets positiefs van. Gelukkig heb ik tijd genoeg om het op te ruimen en heb ik me niet verslapen.

🌸”Plak een glimlach op je gezicht en zorg ervoor dat ie er blijft zitten.

Verwacht en denk vooral ook alleen maar aan leuke momenten, je positieve outlook gaat je helpen de dag naar jouw hand te zetten. 

🙏Kijk in de spiegel en lach is naar je zelf deze persoon is dan toch veel leuker om mee op te trekken. Ben je beste vriendje of vriendinnetje met jezelf. 

🌸Alles is energie en Energie kan alleen maar omgezet worden van negatief naar positief of van angstig naar durf van huilen naar lachen, enzovoort.

Geef jezelf een week om dit principe is uit te proberen,, en kijk is wat er met je gebeurd wordt er bewust van van jou uitstraling en energie.

🙏Train jezelf om op zoek te gaan naar de lichtpuntjes in jou leven en moet je is kijken waar jij AAN van gaat.

Doe dit iedere keer opnieuw en opnieuw haal uit alles een positief moment. Ga omdenken.

🙏Heb je bv een wat nare collega die een stempel drukt of trigger op jou geeft.

Ga dan niet mee op zijn of haar energie buig het om, zet je glimlach op en zeg iets positiefs tegen die gene moet jij is kijken na een week vol houden wat er dan in de energie gaat gebeuren. Jou raakt het niet meer jij lift niet meer mee in die negatieve energie en gedachten.

Net zoals je naar de sportschool gaat, train nu je “om denk spier” en letterlijk zet je grootste glimlach op je snoet.  Maak hier een gewoonte training van.

Door dus iets moois te verwachten, trek je iets moois aan. Zo maak jij je positiviteit spier en gedachten sterker.

🌸Aangezien jij in een vrolijke flow zit, trek jij positieve mensen aan. Dit is simpelweg omdat je op hetzelfde niveau vibreert. Denk bijv. aan een klok, die zich aanpast aan alle andere klokken in de klokkenwinkel. Ze tikken allemaal gelijk!

🌸Wist je dat zorgen maken niets anders is dan je fantasie op een verkeerde manier gebruiken?

En geloof mij ook ik heb dat mogen leren en trainen en gaat niet altijd gemakkelijk als je soms situaties mee maakt in je leven. Maar wat heb je er aan om negatief te blijven denken? Alleen jezelf.

Hoe is dat bij jou?

Herken je wat ik schrijf?

Je kunt beter verwachten dat alles goed komt en in de positieve flow gaat.

De volgende stap is om volledig in het “nu moment” te zijn en alles precies zo te laten zijn als het is.

🌸De kwaliteit van je leven zal er zo ontzettend op vooruit gaan. Je hebt het allemaal zelf in de hand. Zet je superpower in en geef je positiviteit door!

🌸pluk het moment en leef liefdevol met aandacht en het fijne gevoel stroomt bij je binnen let maar is op.

🌸Mijn wens voor iedereen in 2023 is dan ook, leef liefdevol aller eerst voor jezelf, sta zoveel als kan positief in het leven. En besmet je omgeving met jou grote glimlach moet jij is kijken wat jij aantrekt.

🌸Heb een liefdevol leven🌸

💋je weer van mij

Leave a Reply