Als je echt even eruit wil om tot rust te komen, is een retraite ideaal. Jaarlijks ga ik als teamlid mee op retraites in binnen- en buitenland. Ook organiseer ik bij voldoende animo zelf retraites op Ibiza. Heb je interesse daarvoor? Laat het me weten!

Terug naar jezelf op Ibiza

Een 5-daagse retraite van meditatie-, mindfulness- en NLP-coach Patricia Lie, waar ik holistische ontspanningsmassages ga geven. Retraite op Ibiza is een feest, het is vakantie en retraite. Een ideaal eiland om body, mind & soul tot rust te laten komen. De datums van 2023 volgen zo snel mogelijk.

De retraite bevat 7 overnachtingen, 5 dagen yoga, meditatie en allerlei workshops. Elke ochtend beginnen we de dag met Do-In Yoga, daarna een heerlijk ontbijt. Meditatie en dan lunchen in een van de prachtige baaien, bij de zee tot rust komen of een bezoek aan de hippiemarkt of een massage. Tegenover Es Vedra mediteren we op de zonsondergang en ervaar je de magnetische energie van het eiland. We verblijven op een rustig gelegen locatie. Langs het zwembad of in een baai ervaren we wat Do-In yoga op een diep niveau doet, door de Meridiaan strekking versnel je het zelfhelende vermogen van je lichaam. We lopen een Labyrint. Beleven Quantum life breath. Optioneel varen we om Es Vedra heen. Empowerment, ademtechnieken en bijzondere workshops staan op het programma. Klik hier voor meer info over deze heerlijke retraite op Ibiza.

Terug naar jezelf in Cadzand

Een 3-daagse retraite van meditatie-, mindfulness- en NLP-coach Patricia Lie, waar ik holistische ontspanningsmassages ga geven. Na deze retraite nabij zee voel je je weer opgeladen, mentaal sterk en energiek. Alsof je zintuigen gereset worden.

Het programma op Cadzand is vrijblijvend, zo start de dag meestal met een meditatie in stilte, daarna ontbijt. In de middag eten we een vegetarische warme maaltijd, dat is beter voor de spijsvertering. We volgen lessen in Do-In Yoga, bewustwording, schrijfoefeningen, ademoefeningen en leren diverse meditatietechnieken. Bij mooi weer maken we een stiltewandeling in een van de nabij gelegen beschermde natuurgebieden aan de prachtige Zeeuwse zee. Er is ook de ruimte om je even terug te trekken op een eenpersoonskamer. In de avond zijn er ook meditaties. Door Patricia’s brede meditatie-ervaring leer je veel over meditatie en wetenschappelijke onderzoek over de optimaliserende effecten ervan op je brein. Het vergroot je geluksgevoel en je maakt zelfs nieuwe neuronen aan. Je brein verjongt door meditatie.

Leer meer over hoe ook jij je brein kunt trainen en optimaliseren tijdens deze retraite. Klik hier voor meer info over deze drie fijne dagen in Cadzand.